Декларация за поверителност и политика за "бисквитките"

Декларация за поверителност и политика за “бисквитките”

 

KWT Group B.V. уважава поверителността на посетителите на този уебсайт. В тази декларация за поверителност и бисквитки, ние ви даваме информация за използването на “бисквитки” и вашите лични данни.

По време на посещението ви в нашия уебсайт можем да получим лични данни за вас, напр. IP адрес или имейл адрес, наричани още „лични данни“. Ние обработваме тези лични данни в съответствие с нидерландския Закон за защита на данните (Wbp), а от 25 май 2018 г., Algemene Verordening Gegevensbescherming (Общ регламент за защита на данните).

Защо използваме лични данни?

Ние получаваме лични данни, защото вие сами сте ги изпратили. Например в ситуация, когато изисквате документация, предоставяте детайли за контакт, или правите плащане. Ако вече сте използвали някоя от нашите услуги или ни предоставили вашие имейл адрес, тогава ние ще използваме вашата лична информация, за да ви дървим информирани за нашите нови продукти и/или услуги. Вие бихте могли да се отпишете от това със всеки един момент, като използвате опцията “отпиши”  в края на мейла или като се свържете с Пол Хилдеринг +31(0)321-335566.

Ако кандидатствате за работа през нашия вебсайт, ние ще съхраним вашите лични данни, за да се свържем с вас в случай на вакантно място. Като в този случай ние имаме законен интерес.

Освен това, ако сте дали своето съгласие, ние можем да добавим вашите данни в системата ни, за да се свържем с вас относно други налични позиции.

Предоставянето на лични данни не се изисква от закона. Ако обаче не предоставите такива лични данни, може да не успеем да преценим дали сте подходящ кандидат за свободно работно място.

С кого споделяме тези данни?

По принцип ние не споделяме вашите данни с трети страни. Въпреки това, ние можем да наемем трета страна за да се грижи за нашите IT услуги. Тези трети страни са само наши оператори и те оперират с тази информация, единствено и само в наша ползва и в никакъв случай за други цели. Ние имаме споразумения с тези трети страни, относно използването на лични данни.

Ние не предоставяме лични данни на трети страни извън Европейското икономическо пространство.

Колко дълго пазим вашите данни?

След като веднъж сме приключили с вашата заявка, ние изтриваме вашите лични данни 4 седмици по-късно.

Съхраняваме данните на кандидатите ни не по-късно от четири седмици след края на срока за кандидатстване. Ако сте дали съгласието си за съхраняване на вашите данни, за да можем да ви информираме за бъдещи възможности за работа, тогава ние ще запазим данните ви за не повече от една година след прекратяване на периода за кандидатстване. Можете да оттеглите това съгласие по всяко време.

 

Бисквитки

Ние използваме технологията „бисквитки“ и други подобни техники за събиране на допълнителни данни за използването на уебсайта и за подобряване на нашите услуги.

Бисквитките са малки файлове, които се поставят на вашия компютър. Ние използваме информацията, получена от тези бисквитки, за да анализираме използването на нашия уебсайт, за да можем да продължим да подобряваме сайта.

По време на Вашето посещение на нашия уебсайт, нашият уеб сървър записва, между другото, Вашия IP адрес, името на Вашия интернет доставчик, интернет страницата, която ни е изпратила, страниците на нашия уебсайт, които сте посетили, и датата и продължителността на посетите. В този контекст се използват бисквитки на услугата за уеб анализ Bergschenhoek Groep BV.

Ние използваме следните бисквитки:

Вид бисквитка: Аналитични бисквитки

Обяснение: Ние използваме Google Анализ, за да подобрим нашата уеб услуга за вас.

Период за съхранение: 26 месеца

За повече информация: Google privacy policies

 

Вид бисквитка: Функционална бисквитка

Обяснение: Използваме тази „бисквитка“, за да ви позволим да зададете правилния език.

Период за съхранение: 26 месеца

Получената информация с „бисквитките“ се прехвърля и съхранява на сървърите на Impres B.V., а хостингът ни е защитен в Нидерландия. Групата KWT B.V. и Impres ще предоставят информацията само на трети страни, ако това е законово изискано, или доколкото споменатите трети страни обработват информацията в качеството на процесор. Можете да откажете поставянето на „бисквитки“ чрез настройките на браузъра.

Какви са вашите права?

Имате право да ни помолите да:

–           разрешение за справка с вашите лични данни;

–           да позволявате личните ви данни да бъдат допълвани, коригирани или заличавани;

–           да подадете възражение срещу обработката на личните ви данни;

–          обсъждане на личните ви данни и/или

–           предоставяне на личните данни на вас или трети страни.

Тези права не са безусловни. Ще отговорим на Вашето искане в съответствие с нидерландския Закон за защита на данните или от 25 май 2018 г. – Общия регламент за защита на данните. Възможно най-скоро, но във всеки случай в рамките на един месец от получаването на вашата заявка, ние ще предоставим информация за действията, които са взети във връзка с вашето запитване/заявка. В зависимост от сложността на вашето запитване и броя на заявките, които обработваме, ние можем да удължим този срок с два месеца, но вие ще бъдете информирани за това.

Имате право да подадете жалба до Комисията за защита на лични данни по всяко време.

Промени в политиката.
Тъй като законодателството за неприкосновеността на личните данни и бисквитките може да се промени, това изявление за поверителност и бисквитки може да бъде променено. Затова ви съветваме да проверявате редовно това изявление. За повече информация относно използването на личните ви данни, можете да изпратите имейл до info@kwt.nl